26 Şubat 2014 Çarşamba

I need romance 3/ tatlı patates ne yaaaaa :)


aslına bakarsanız bu serinin en sevdiğim hali. ilk iki dizide çok açık sahneler vardı rahat rahat izleyememiştim. ama bu onlara bakarak daha iyi. ve ayrıca artık konuyu bildiğim için sonunu da tahmin etmek zor değil. kız tatlı patatesi seçecek. ilk ikisinde atlaya atlaya izlediğimden ve dizinin nasıl ilerlediğini bilmediğimden ikinci oğlanı seçsin diyordum ki ilk iki de ikinci oğlan daha iyiydi. ama üç de bunu hiç demedim. çünkü asıl oğlan hak ediyor kızı :)

ha kızlarda sorun yok mu tabiki var serinin 3 dizisinde de kızlar böyle bir kararsız bin onda gönlü bi diğerinde. aslında klasik kore dizisi de tabi :) sonuçta bir aşk üçgeni olacak yani.

bu diziyi daha çok sevmemin bir nedeni de tabi ki tatlı patates-goguma yüzünden. bu dizide tanıdım kendisini ilk. orada da şarkıcı genç rolündeydi ve o dizi de çok iyiydi bence. ha ayrıca gu family book dizisinde de oynamışlığı vardır.
yazı için resim ararken neyle karşılaştım bakın hele

bu ikisi aynı kadın!!!
daha ilginci ne biliyor musunuz bu resimde gördükleriniz başrol oyuncusunun ta kendisi. :O
kaç yıldır izliyorum şu dizileri ben hala tanıyamıyor muşum bunları ya. bir şaç bir insanı bu kadar mı değiştirir???


24 Şubat 2014 Pazartesi

man from the stars


ah ne müthiş bir dizi oldun sen öyle. ben seni her ne kadar başladığından beri taslakta bıraksam da :)) dizi bitiyor ben ancak yazıyorum.


dream high'dan herkesin tanıdığı kim soo hyun. ilk başta diziye de herkes onun için başladı ben dahil. uzaylıydın filan ama hiç kusura bakma dizide seni sollayan biri vardı :)
jun ji hyun.kadın 1981 doğumlu. oyunculuk ise müthiş. ilk bölümden itibaren konuşuluyordu bloglarda. 

hahahaa şurdaki poza bakar mısınız. ki bu ne yani dizide neler neler yapıyor.

bu sahne bittiğim yerdi. 15 saniyede min jungu kendine aşık etmeye çalışıyordu bi pozlar bi pozlar ve başarılı da oluyor tabi :))
bu diziyi bol resimli anlatmak isterdim amaa gerek yok. siz beni dinleyin başlayın izlemeye. sıkılmadan izleyeceğiniz bol uzaylı bol kaçık ve de romantik bir dizi arada drama bağlıyor da onları saymıyorum :)
iyi izlemeler.

23 Şubat 2014 Pazar

Ayy (Ben Hala Rüyada) lalalaaaa



ayyy eğlenceli bir klip olmuş değil mi :)şarkı zaten her yerde herkesin dilinde. 
ama klibin sonunda orkide bırakmak neden ? onu pek anlamadım.
bende bu vesileyle geri dönüşümü yapayım artık ne uzun ara verdim demi yazmaya :)))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...