14 Ağustos 2012 Salı

DUBROVNİK


evet tezi yeniden yolladım inş bu sefer bişey demezde mezun olurum artık. ve bugun bahsettiğim blogu yazacağım :)
okul gezisi ile nisanda balkan turuna gittik. bi hafta çok güzel bi tatıl yaptık. gezdik eğlendik bol bol. gezdiğimiz yerlerden size hırvatıstanı anlatacağim.sadece dubrovniki görme imkanımız oldu. sıkıştırlmış bi turdu bizimkisi. kısa zamanda çok yer görmeye çalıştık. (yanı bi haftada 7 ulke :)
dubrovnike gece gittik fotodan da anlaşılacağı üzere. ama gece gitmek gerçekten daha iyi. en başta çok sakın rahat rahat gezip fotoğraf çektirebildik. bizden sonra giden gurup gunduz gitmişler dubrovnike. veee çok kalabalıkmış yanı biz şanslıydık biraz.





çok tarihi bir yer ilk önce bunu söylemeliyim. kale içi çok güzel çok geniş bir yer. kale içini hem türistik kullanıyorlar hemde yaşam alanı olarak. binalar devlet dairesi veya müstakil evmiş.
bu resmi çekerken çok eğlendim:) kadın her yerde aynı

bi de kaleyi gezip dışarı çıktığımızda çok değişik bi koku geldi. aslında güzelde bi kokuydu. arkadaslar içki kokusu dedi ama bence bi çiçek kokusuydu. kokular bana hep bi yerleri hatırlatmıştı. dubrovnikte kendini unutturmamak için bende bi kokusunu bıraktı :)
daha çok kendimizi çektiğimizden manzara sayılacak fotoğraflarım bu kadar.
dubrovnikten aklımda kalanlar bunlar. görüşmek üzere ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...