24 Temmuz 2013 Çarşamba

nail shop paris/paris tırnak salonu

yeni bir dizi ile karşınızdayım. dizi 10 bölümlük kısa bir dizi. romantik komedi tadında ama arka sokaklar dizisinden de esintiler içeren güzel bir dizi. arka sokaklar dememin nedeni her bölümde bir soruna çözüm buluyorlar. ama bunun yanında dizinin kendi hikayesi de devam ediyor. kendi hikayesinden de bahsedeyim azıcık. dizide fantastik şeyler de var. mesela gumiho, hayalet gibi. kızımız hem yazar hemde gumihoyu küçükken gören birisi. ama dizinin sonlarında neler neler oluyor bu gumiho ile ilgili. 
 ya dizi hem kısa hem de herşeyden biraz içeriyor. tüm kore dizisi klasiklerini bulabileceğiniz eğlenceli bir dizi.
dizinin yakışıklıları :D ortadaki dordo hırkalı bilinen kore dizisi klasiği erkek kılığa giren kız. bu kızımızın da erkek kılığına girme nedeni yeni bir hikaye bulabilmek için sağdaki çocuğun hayatını inceliyor. tabi tek incelemekle kalmıyor çocuğa aşık da oluyor. e aşk üçgeni nerede derseniz hemen kızımızın yanındaki diğer çocukda kızımızı seviyor. alın size aşk üçgeni. kız .kimi seçecek peki ? onu da söylemeyeyim izleyip görün :)

MBLAQ Cheondung-jin. 
dizide kızımızın baş yardımcısı. çok tatlı. hele giydiği kıyafetler bitirdi beni.


işte başrol kızımız. kız çok da çekici, güzel değil. o yüzden böyle güzel bi fotosunu koyayım dedim önce. attaki fotolar da diziden kareler.


tabi ki olmazsa olmaz dizide kızımız kız kılığına girecek ve aşk üçgeni daha da alevlenir.

dizide ayrıca kızın yazdığı hikayeden de sahneler gösteriliyor. bu da onlardan bir foto. hiç beğenmedim :D


erkek manikürcü mü olur oluyyor işte. aslında manikürcü diyip bunları küçümsemiş oluyorum da neyse. adamlar sanat yapıyor resmen. anlamadığım şeyse o tırnaklarla nasıl iş yapabiliyor bu kadınlar. ben bir yüzükle bile rahatsız olabiliyorum.


ah karizmaya bak ya. ama dizide çok donuk yaptılar çocuğu sevmedim. işte kızımızın hikayesinin baş kahramanı. alternatif tıp uzmanı ve tabi tırnak sanatçısı 
ve diziden sinir bir sahne. diğer çocuk için gidip alex'in kollarında ağlıyor.


işte diğer çocuğumuz Kei. bununda kendi çapında dizide bir karizması var ama Alex ile karşılaştırılamaz yani. kızla dizide baaya bir uğraşıyor. e tabi seviyor ve bunu Alex'den önce farkediyor. Alex kızı sevdiğini anladığında iş işten baya bir geçmiş oluyor.


bu da kızın yazdığı hikayedeki Kei. 
güzel eğlenceli bir diziydi. ama tabi sinir olduğum yerler de vardı. en başta da bu erkeğin erkekten hoşlanması kısmı gelir ki dizinin konusu bu zaten :D 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...