19 Temmuz 2013 Cuma

nice guy

ah bayıldım diziye 3-4 günde bitirdim ve de ne kadar sonunu görmek için atlamak istesem de bir türlü atlayamadım. öyle bir diziyi yani. 2012 yapımı ve geçen sene baya laf ettirmişti kendisinden. işte şu afişten yine izleyesim gelmemişti.
dizinin konusu yeppudada biraz eksik yazıyormuş. hatta ilk izlerken yanlış mi yazmışlar dedim.orada sevdiği kadın tarafından ihanete uğrayan bir adamın intikam almak için hafızasını kaybetmiş bir kadını kullandığı yazıyordu ki bu olay dizinin 8-9 bölümünde ancak gerçekleşiyor.
o yüzden biraz dizinin konusundan bahsetmek istiyorum hatta tiyo bile verebilirim dizi hakkında ona göre :)
başrol çocuğumuz sevdiği kızın işlediği cinayeti üzerine alır ve dizi başlar. oğlan tıp fakültesinde okuyan oldukça zeki ve yakışıklıdır. ama aşk gözünü kör etmiştir. ve okulu, hasta kardeşinin bile bırakıp sevdiği kız için hapse girer. ama tabiki sevdiği kız oğlana ihanet eder ve zengin bir adamla evlenip çocuğu umursamaz. 
hapisten çıkınca çocuğumuz artık farklı birisi olmuştur ahlaklı duyarlı çocuk gider onun yerine para kazanmak için herşeyi yapan birisi gelir ve o arada eski sevgilisi ile karşılaşır ve nasıl bir salaklık yaptığını anlar. kızdan intikam almak için eski sevgilisinin üvey kızını baştan çıkartır. ki kız da oğlandan çok etkilendiği için aslında kendi düşer tuzağa. 
aslında çocukta tuzağa düşer çünkü artık o da eski sevgilisinin unutmaya ve diğer kıza aşık olmaya başlar.
işte arada başka olaylarda olur ve ondan sonra üvey kızımız hafızasını kaybeder ve yeniden hafızasını kazanmak için uğraşırken başrol çocuğumuz ile tekrar karşılaşır ve bu sefer el birliği ile eski sevgilinden intikam alırlar çünkü eski sevgili üvey kızın malına da göz dikmiş ve onu beş parasız bırakmaya çalışmaktadır.
ilk başlarda üvey kız kullanıldığını pek anlamaz gerçekten çocuğun onu sevdiğini sanır. ama işlerin aslında öyle olmadığını aşık olduğu adamın ve üvey annesinin eskiden sevgili olduklarını öğrenince ikisine de düşman olur ama işte aşk ne kadar düşman olmak istese de bunu pek başaramaz.
arada başka olaylarda vara ama onları da yazarsam baya diziyi özet yapmış olacağım ve size izleyecek birşey kalmayacak.
şunu söyleyip bu uzuuun özeti bitiriyorum dizi mutlu sonla bitiyor :)
çok güzel bir çiftlerdi ya. üvey kız ve esas oğlan. kıza çok çektirdi ama dizide. gerçekten kötü adamdı ama bu tiple ne kadar olursa da yani :D






işte üvey anne. nasıl anne ama :D
ama kadının yüzü o kadar acıklı ki. sanki her an ağlayacak bir tipi var.


bu fotoğraf dizide baya kullanıldı. kız hafızasını kaybedince bu fotoğrafla bulabiliyordu esas oğlanı.


ve dizide eski aşıkların bu olaylara karışmadan önceki hallerine gidildi bol bol. ay gözlüklerde pek yakışmış :)


valla çocuğa bittim :D bu kadar dedim adını da yazayım bari. song joong ki ve 85 doğumlu. bi dolu dizisi varmış bi bakasım geldi yani diğer dizilere de :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...